|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? oyunları, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? programı, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? oyunu indir, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? program yükle, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? download, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? hikayeleri, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? resimleri, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? haber, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? yükle,
CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? videosu, CennetKent'i Nereden Keşfettiniz ??? msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ς๏๓๓คภ๔_74
|
 |
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2007, 17:26:35 » |
|
Siteye hoş geldin Halil. Umarım güzel vakit geçirirsin. Bu arada zaten güzel vakit geçirmek için açtık siteyi. Umarım daha iyi olacaktır.
|
|
|
|
|
|
cєηηєт кєηт ραуℓαşιмℓαяιмιz güzєℓ αмα ∂σѕтℓυкℓαяιмιz нєя zαмαη вαмвαşкα

"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir" Necip Fazıl KISAKÜREK
|
|
|
|
|
|
batuhan27
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2007, 10:44:14 » |
|
meslek icabı söylemem
|
|
|
|
|
|
...HOŞGELDİN ÖZLEM HAZAL OLUR HAYAT SENLE...
|
|
|
SeZaR
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2007, 23:50:18 » |
|
eser bahsetmişti o söyledi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ς๏๓๓คภ๔_74
|
 |
« Yanıtla #8 : 29 Nisan 2007, 21:20:50 » |
|
ben adminin özel isteği üzerine geldim ;D ;D işin şakası tabi bence bi önemi de yok nerden duyduğumun önemli olan burda olmam diye düşünüyorum
Haklısın sabi işte Özkan merak etmiş bunu
|
|
|
|
|
|
cєηηєт кєηт ραуℓαşιмℓαяιмιz güzєℓ αмα ∂σѕтℓυкℓαяιмιz нєя zαмαη вαмвαşкα

"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir" Necip Fazıl KISAKÜREK
|
|
|
|
batuhan27
|
 |
« Yanıtla #9 : 29 Nisan 2007, 23:45:27 » |
|
faruk abim özkanda pek meraklıymış bea  haklısın sadi abim nerden değil burada hep beraber olduğumuz önemli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beautifulgirl
|
 |
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2007, 22:46:41 » |
|
YA BEN CENNET KENTİ DAYIMDAN (BATUHAN26) KEŞFETTİM O BİZE SÖLEDİ KARDESİMLE BERABER ÜYE OLDUK SÜPER Bİ YER YA BURASI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre_reis_
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #16 : 11 Mayıs 2007, 20:55:29 » |
|
abim dedi bende üye oldum abim esrarlı_gözler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ege_20
|
 |
« Yanıtla #17 : 14 Mayıs 2007, 17:01:37 » |
|
Bi yakışıklı söyledi. yakışıklının arkasından heryere gidilirdi ama burası da bi başka güzelmiş.
|
|
|
|
|
|
 Ey Akıl Terket Başımı Zira AŞK GELDİ!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
batuhan27
|
 |
« Yanıtla #18 : 14 Mayıs 2007, 20:53:58 » |
|
o yakışıklı demekki nerde ne zaman olacağını bilen bir kişi bravo ona ege_20 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
batuhan27
|
 |
« Yanıtla #20 : 15 Mayıs 2007, 12:51:11 » |
|
Öyle olduğu söylenemez. Klakıp gelmek yerine hala yerinde oturuyo  sana o zaman şu şarkıyı söylüyorum sabret sabret inci tanem bekle beni geleceğim mutlaka sabret ağlama ne olur vazgeçme bekle beni geleceğim mutlaka sabret 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|