Faruk olmasa kim derleyip toparlıyacak buraları Özkan kendini özletip özletip gelio Hale den öğreniyoruz sağlık bilgilerini Sezgin e gülüyoruz kendini yanlışlıkla sildiği için Adnan ın açtığı konulara hırs yapıyoruz daha çok konu açıyoruz Batuhanın şiirlerini okuyoruz Gamze ile asker bekliyoruz
İşte Vazgeçilmezler
cnm cok gusel anlatmısın saolasın sende bu sıtenın vazgecılmezı ve cok sewılen bır uyesısın
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
EWREN olmasa kim milletin arkasından yası yascak DİLARA olmasa kim sitenin şekeri olcak ZUZUM olmasa kim asker beklicek WE BEN OLMASAM kim anında sinirlencek
selim olmazsa sitemizin nefret edileni olmaz ceydayla dilara olmasa kime takılacas zuzum olmasa kime destek çıkacas kazakistanbul olmasa kim bizi güldürecek şule olmazsa kimi sinir etces sevgilimiz_serefimiz olmazsa kimle oyun oynıcas naregülsün olmazsa kiminle bilmece çözeceğiz niko_onur olmazsa kimle futbolu yasıcas...
bunlarda benden olsuuun barii....
CKâ£óñè'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim
Olmazsa olmazların olmayanlarını görüyoruz bir cogunu tanımıyorsunuz belkide
Serseri Aşık,Gündogdu,Charming74,Moonse,Bahar,Cadı,Zeynep.Sonbahar.... liste uzayıp gidiyo bunlar şu anda çeşitli nedenlerle aramızda olmayan ancak yine yanımızda olacak arkadaşlar. Kimisinin okulu oluyo kimisinin neti bozuluyo derken aramızda olamayan arkadaşlar. Yani herkes farklı burada. Gökkuşagı renkleri gibiyiz hepimiz birbirimizden farklı ve hepimiz birbirimizden güzel bir topluluk...
selim olmazsa sitemizin nefret edileni olmaz ceydayla dilara olmasa kime takılacas zuzum olmasa kime destek çıkacas kazakistanbul olmasa kim bizi güldürecek şule olmazsa kimi sinir etces sevgilimiz_serefimiz olmazsa kimle oyun oynıcas naregülsün olmazsa kiminle bilmece çözeceğiz niko_onur olmazsa kimle futbolu yasıcas...
bunlarda benden olsuuun barii....
CK¢єу∂α ѕυ'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
her SENİ SEVİYORUM diyene inanma yol wer...en son bırakıp gidende beni CANINDAN ÇOK SEWİYORDU SATEN......