Seviyorum deyip bıraKanLara.. UnutaMam deyip unutanLara.. YapmacıK sevgiyLe aLdatanLara.. EmekLer boşaymış güzeLim değmezmiş sana.. Hani demiŞtin ya özLüyorum seni.. Hasretin yakıyoR günden güne bedenimi.. Sensiz geçmiyor karanlık günlerim.. Ayışığım,güneşim,nefesim..Herşeyimsin benim! Sen demiştin ya: ' Seviyorum Seni'.. YaLanmış sevgin..Nerde şimdi sözLerin.. Boşaymış hevesim.boşaymış herşey.. Gün geLir biter unutma sahte sevgiLer.. Aklım aLmadı yapmacıK duyguLarını.. YaLanLarın doLanLarın iki yüzLü tavırLarın.. Sınırı geçti artıK OYUN BİTTİ! ALLı puLLu sözLere..sevgiyLe baKan qözLere.. Güzel yüzüne masum duruşuna kandım.. Neydi günahım neydi sevabım.. TeK biLdiğim sana oLan aşKım.. Geceleri resminLe yatarKen.. Sensiz bedenimi yorgan yaparKen.. Ve artıK Bitti anLa bu son eLveda.. Dönmem geriye asLa baKmam Senden geriye kaLan umutsuz AŞKINA.. Ardından Kimse ağLamaz
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: YALAN AŞK.. oyunları, YALAN AŞK.. programı, YALAN AŞK.. oyunu indir, YALAN AŞK.. program yükle, YALAN AŞK.. download, YALAN AŞK.. hikayeleri, YALAN AŞK.. resimleri, YALAN AŞK.. haber, YALAN AŞK.. yükle,
YALAN AŞK.. videosu, YALAN AŞK.. msn eklentisi, şarkı sözleri
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim