Yalan sözler kurutmuş benliğimi, Çabalamanın anlamsızlığı ise tepemde bekliyor. Eski sevgililer, unutulmaya mahkum, Bense hiç hatırlanmamışım. Değer verdiğini sandıklarım, Yıkmışlar hayallerimi sessiz kalmanın esintisiyle. Sen de terketmişsin beni sonunda... Sen yoksun ya, konuşmak anlamsız. Sen yokken yaşamaksa bilinmezlik benim için. Dönmek için ikna olmayacağını biliyorum. Ben de ısrar etmem zaten, tutmam kolundan gidenlerin. Gurur değil, belki korku içimi kemiren, Seni kazanmak için savaşmaktan alıkoyan beni... Yaralanırsam, Benim için gelmeyeceğini bildiğimden belki... Dön demeyeceğim sana Dönsende kırılmaz ki bu buzlar. Beni sevmeye de zorlayamam seni, Sevgin zaten tükenmiş... Tek umudum dürüstlükse, Kaybolmuş zavallı anılarında En acısı da, Birşey yapamadan seyretmek, Kararlıca uzaklaşmanı..
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: bir yalanın kırıntıları.. oyunları, bir yalanın kırıntıları.. programı, bir yalanın kırıntıları.. oyunu indir, bir yalanın kırıntıları.. program yükle, bir yalanın kırıntıları.. download, bir yalanın kırıntıları.. hikayeleri, bir yalanın kırıntıları.. resimleri, bir yalanın kırıntıları.. haber, bir yalanın kırıntıları.. yükle,
bir yalanın kırıntıları.. videosu, bir yalanın kırıntıları.. msn eklentisi, şarkı sözleri
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim