« : 25 Mart 2008, 15:28:47 » |
|
Genel Yönetim
Üye Grubu : Bizden Biri
Üye No : 710
CennetKent Puan +25000/-0
Kişisel Mesaj : ..::*ღ*.zébâníLér ârâŜındâ Ўâbâní bír méLéím.*ღ*::
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Sevda okundan kim mahsun kaldı ki? Kimin kalbinde onun yarası yok? İlahlar bile vuruldu. Onu tutan gözü bağlı küçük bir çocuktur. Dünyanın ortasında duruyor ve hedefini bilmeden sağa sola öne arkaya yukarı aşağı durmadan atıyor. o Kaza ve Kader gibi. İlahi bir baba ve şeytani bir anadan doğdu. Şerrinden kurtulmak için, Civarından kaçmak için, Tövbeler, Oruçlar, Dualar, Tütsüler ve kurbanlar lazım. En kıymetli malını ada. Günlerce dizüstü kal, Aylarca oruç tut, Dişinden tırnağından tütsü yak, Etinden kurban ver, Yine de şerri telef eder. Leyla ve Mecnun'u hatırla, Kerem'i Aslı'yı, Yusuf'la Züleyha'yı. Süleyman ki Şahlar Şahı ve cananı Belkıs'ı hatırla! Hangisinin yüzü güldü. Hangisi oh dedi. Hasrette mi sefa buldular? Vuslatta mı merama erdiler? Onlar için vuslat hasretten, Hasret vuslattan daha acı idi. Mekan kimine mezar, Kimine bizar oldu. Sevdada sefa umanlar Sevdayı bilmeyenlerdir. Oku yiyen kalbe dünyanın en serin suları alevlidir. Ve zavallı yaralıya yeryüzünde vatan yoktur. Her ev ona zindan, Her yurt ona mentadır, sürgündür. Oku yemeyen bilmez. Cinayet bunun yanında lekesiz bir güvercindir. Cinnet hikmettir ve ölüm bundan sonra korkunç bir sır değildir. Sevda ölümden daha zorlu ve daha yaşlıdır. Adem cennetten kovuldum diye değil, Havva'dan ayrıldım diye ağladı. Ve ilk kan yere Sevda yüzünden aktı. Son damla kan da sevda yüzünden akacak. Onun tüm maksadı kandır. Ona hoş görünmek için Ya cellat olacaksın, Ya kurban olacaksın. Nedametler, ağlamalar, yalvarmalar, Kıvranmalar, kaçmalar kar etmez. Ya kendi kanından, Ya yar kanından mükellefsin. Vergiyi ödeyeceksin! Oklarla oynayan çocuk, Bana bir daha dokunma... Bilirim okunun değdiği yerden Bir cüceden bir dev çıkarırsın. Ama ben de deliler ülkesinin, Sultanıyım artık! |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** oyunları, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** programı, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** oyunu indir, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** program yükle, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** download, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** hikayeleri, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** resimleri, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** haber, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** yükle,
***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** videosu, ***BEN DELİLER ÜLKESİNİN SULTANIYIM ARTIK!!!*** msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|