Tüketilen sevdaları yetiştirmeye çalışıyorum Kırılan umutlarımı yapıştırmak Akıttığım yaşları boşalan pınarıma doldurmak Bulutlara takılan gözlerini Rüzgarın sürüklemesini istiyorum. Camdaki buğuda adının kaybolması gibi İzi gitsin istiyorum açtığın yaranın. Senin için fal tuttuğum papatyaları Tekrar ekmek istiyorum kırlara Saçıma taktığın gelinciği dalına kondurmak Defterimde kuruyan kelebeğe can vermek istiyorum Görüyormusun sevgi yaşarken neleri tüketiyor Doğayı...canlıyı...ruhu Ya kazanılan ne var elde Ardında kalan ne var geceleri kurulan hayallerin Ayaz akşamlarda yalnızlık Kuruyan onlarca gül Katettiğim yollarda Fırlattığım gövdeler papatyaların Beyaz yaprakları gölgelerde Aşkım için kırdığım kalpler İsyanlarım, başkaldırışım seni kabul etmeyenlere Dilek tuttuğum bilmem kaçtane yıldız Yeni umut dediğim penceremdeki güneş Gözlerin kadar soğuk oysa Yalnızlığımla titriyorum dokunamıyor bana Tükenen kalemler beyaz kağıtlarda üretilen şiirler Mısralarla dokunuyorum yıkık sevdalara.... arzu altınçiçek
« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2008, 14:27:56 Gönderen: buse betül_k »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: mısralara dokunuyorum..... oyunları, mısralara dokunuyorum..... programı, mısralara dokunuyorum..... oyunu indir, mısralara dokunuyorum..... program yükle, mısralara dokunuyorum..... download, mısralara dokunuyorum..... hikayeleri, mısralara dokunuyorum..... resimleri, mısralara dokunuyorum..... haber, mısralara dokunuyorum..... yükle,
mısralara dokunuyorum..... videosu, mısralara dokunuyorum..... msn eklentisi, şarkı sözleri