CennetKent | Türkiye'nin Kalbine Hoşgeldiniz...  > Yaşamın İçinden > Hayata Dair... > Hikaye-Anı > Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ?
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ?
Cevap SayısıCevap Sayısı: 6 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 77 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
« : 22 Nisan 2007, 18:26:38 »

SeZaR

Ziyaretçi
DURUMUM
Profilinizden Seçebilirsiniz

EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
SeZaR Para Gönder

Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın.ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım.seni en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni ...

Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile senin doğal. Benim için lüks olan her şey sana doğal geliyor.

Şimdi yatıyorsundur. Bir sigara yakmış yatağının ucunda yaşadıklarını ve benim sana söylediklerimi ve hatta yaşadıklarının bir hata olduğunu düşünüyorsundur. Kanayan yarayım senin için biliyorum. Bir hata. Bir yanlış. Oysa sadece sevmiştim seni. Hala aklımın bir ucundan çıkmıyorsun. Son kez çıkmayan olacaksın. Seni asla unutmayacağım. Yerlerde sürünüp yok olsam, evlenip çocuk sahibi olsan ve adım bir yana, dünyada olduğumu unutsan ben yine bıraktığın yerde olacağım.

Parktaki çocuklara bakıp seni yaşayacağım. Söküp atmam gerek içimden seni. Hayatımın kalanını sensiz yaşamayı öğrenmeliyim. Ve öyle ki hiç sızlamamalı içim seni gördüğümde. Sen utanmalı, sen başını eğmelisin. Yaptıklarından utanmalı, iliklerine kadar üşümelisin yazın kavurucu sıcaklığında...

Ama olmaz bunu sana yakıştıramam. Sen bunları yaşamamalı, görmemelisin. Korkma yavrucuğum ben gizli bir köşeden seyreder sonra usulca kaybolurum. Sen hiç görmezsin beni. Belki bir gün ortak bir tanıdığımızdan haberlerimi alırsın. Olur da hakkımda kötü bir şeyler duyarsan ne olur kulak asma yalandır mutlak. Senin üzülmen için söylenmiştir.

İçim yanıyor kimseye anlatamıyorum. Hoş sen bile anlayamadıktan sonra kim anlasın. Bana güldüklerini biliyorum bunu iliklerime kadar biliyorum. Varsın olsun, gülsünler, ben biliyorum içimdekileri. Yorgun bedenimi yıldızlara taşıyacaklar bu benim en mutlu günüm olacak. Sevdiklerimi oradan görebileceğim. Bir kahve telvesi, bir sigara dumanı kadar yakın olacağım sana. Sana ve sevdiğim tüm insanlara.

Son bir sevgi son bir mutluluk yakaladım seninle, belki de çok kısaydı kimileri için. Nereden bilsinler benim için bir ömre bedel olduğunu. Ben gözlerimde yaşadım bu aşkı ve yine gözlerimde bıraktım umutlarımı. Bunları bir gün okuyacak mısın? Okurken ağlayacak mısın bilemiyorum. Ama beni anlayabilmen için çok zaman geçmesi gerekiyor belki yüzyıllar. Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan. İşte ben buyum, kimsenin istemediği, kimsenin anlamadığı. Anlamak istemediği. Uykuların en tatlısı senin için olsun canımın içi...
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ?
« Posted on: 13 Ekim 2008, 03:23:00 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? oyunları, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? programı, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? oyunu indir, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? program yükle, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? download, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? hikayeleri, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? resimleri, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? haber, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? yükle, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? videosu, Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ? msn eklentisi, şarkı sözleri
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2007, 18:34:27 »
Genel Yönetim
*

Üye Grubu : Kıdemli üye
Üye No : 1
CennetKent Puan +5/-15
Kişisel Mesaj : Ayrılık Tez Gelir...

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
ς๏๓๓คภ๔_74 Para Gönder

Emeğine sağlık gerçekten çok güzel ya yüreğine sağlık.
CK ς๏๓๓คภ๔_74 'in Imzası
cєηηєт кєηт
ραуℓαşιмℓαяιмιz güzєℓ αмα ∂σѕтℓυкℓαяιмιz нєя zαмαη вαмвαşкα

"Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı
başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan
milli şahlanışın ruhuna tükürmektir"
Necip Fazıl KISAKÜREK
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2007, 13:55:54 »
AdnanToprak
Genel Yönetim
*
Üye Grubu : Bizden Biri
Üye No : 61
CennetKent Puan +1/-10001
Kişisel Mesaj : Giden Kaybedendir!

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
apupu Para Gönder

ellerine saglık
CK apupu 'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
Seviyeli bay ve bayanlarin arkadaslik portali
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2007, 16:18:33 »
**

Üye Grubu : Yeni Üye
Üye No : 74
CennetKent Puan +1/-0

DURUMUM

EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
harika Para Gönder

çokkk güzel yüreğine sağlık
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2007, 20:31:37 »

Sezgin

Ziyaretçi
DURUMUM

EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
Sezgin Para Gönder

çokkk güzel yüreğine sağlık
(teşekkür)
« Yanıtla #5 : 20 Ocak 2008, 16:18:24 »
Prenses Üye
*

Üye No : 559
CennetKent Puan +2500/-0
Kişisel Mesaj : AsAb! GüSeL

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
¢єу∂α ѕυ Para Gönder

helal süper
CK ¢єу∂α ѕυ 'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap

her SENİ SEVİYORUM diyene inanma yol wer...en son bırakıp gidende beni CANINDAN ÇOK SEWİYORDU SATEN......
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2008, 16:28:48 »
EvReN TeKiN
Uzaktaki Dost (Bir Gün Gelecek)
*

Üye No : 95
CennetKent Puan +12/-17

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN