Orjinal Adı: 300 Yönetmen: Zack Snyder Oyuncular: Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West, David Wenham Senaryo: Zack Snyder - Kurt Johnstad Görüntü Yönetmeni: Larry Fong Müzik: Tyler Bates Kurgu: William Hoy Tür: Macera - Drama - Tarih Süre: 117 Dk. Yapım: 2006 - ABD Dağıtımcı: Warner Bros. Gösterim tarihi: 16 Mart 2007 Resmi Web Sitesi: Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
www.300spartali.com
Konu: Sin City”nin yaratıcısı çizgi romancı Frank Miller’ın çalışmasından esinlenilen “300/300 Spartalı”, tarihin en büyük savaşlarından birini veren Spartalıların tutku, cesaret, özgürlük ve fedakarlığının destansı hikayesini anlatıyor.
“300 Spartalı”, Kral Leonidas [Gerard Butler] ve 300 Spartalının, Zerhas (Zerkses/ Xerxes) ve dev Pers ordusuna karşı ölümüne mücadele ettiği tarihi Termopil (Thermopylae) Savaşı’nı tüm şiddetiyle anlatıyor. Tüm imkansızlıklara rağmen, 300 Spartalının yiğitlikleri ve fedakarlıkları tüm Yunanistan’a ilham kaynağı olarak, onları Pers düşmanlarına karşı birleşmeye ve demokrasi için bir çizgi çekmeye yönlendirir.
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: 300 SPARTALI oyunları, 300 SPARTALI programı, 300 SPARTALI oyunu indir, 300 SPARTALI program yükle, 300 SPARTALI download, 300 SPARTALI hikayeleri, 300 SPARTALI resimleri, 300 SPARTALI haber, 300 SPARTALI yükle,
300 SPARTALI videosu, 300 SPARTALI msn eklentisi, şarkı sözleri
Tarihin en büyük savaşlarından birini veren Spartalıların tutku, cesaret, özgürlük ve fedakarlığının destansı hikayesi... Gidin görün derim ben izledim güzel bir film...
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim