Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin oyunları, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin programı, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin oyunu indir, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin program yükle, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin download, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin hikayeleri, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin resimleri, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin haber, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin yükle,
hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin videosu, hiç ne zaman öleceğinizi merak ettinizmi ozaman doğru yerdesin msn eklentisi, şarkı sözleri
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle...