Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun Kimse almasun seni yine bana kalasun Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar
Gelevera deresi iki dağun arasi Yuzunden silinmesun piçağumun yarasi Sevduğum senun aşkın ciğerlerumi dağlar Hiç mi duşunmedun sen sevduğun boyle ağlar
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi oyunları, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi programı, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi oyunu indir, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi program yükle, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi download, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi hikayeleri, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi resimleri, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi haber, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi yükle,
Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi videosu, Kazım Koyuncu - Gelevera Deresi msn eklentisi, şarkı sözleri
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim