Senin olmadigin bir sehirde Yangını olmadığın bir kalpte Nefesi olmadığın bir bedende Hayat devam ediyor !!! Sadece yaşadığından ve yaşattığından ibarettir hayat !!! Her biten gün başlayacak yeni bir günün habercisidir ! Tıpkı sevdalar gibi Biri gelir Biri gider Gelen gideni aratir derler ama Gelen gidenden daha yürekli çikar !!!
Ben güneşi umutla uğurluyorum ki geceye, umutlarımla tekrar doğsun diye !!! Seni gözyaşlarımla birlikte akan nefretimle uğurladim! Her damlada haketmediğin beni ve benliğimi senden geri alabileyim diye !!!!
Bir daha dönme diye Dönmeyi düşünme diye Döndüğünde beni değil nefrete susamış gözlerimi göreceğini bil diye Kavra düşünme niye diye sorma diye
Bedenim sensizde nefes alacak !!!!! Dünya sensizde dönecek dönecek unutma !!! Ve yüreğine ellerine gözlerine söylüyorum dinle!!
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. oyunları, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. programı, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. oyunu indir, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. program yükle, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. download, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. hikayeleri, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. resimleri, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. haber, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. yükle,
Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. videosu, Nefesimdin Oysa Şimdi Nefretimsin.. msn eklentisi, şarkı sözleri