Sabahlara kadar seni düsündügümde icim yandi dogrusu, ellerini ellerimde.. Sana ulasmak nekadar zor bitanem sevgilim, dua ediyorum bu masal bitmesin diye
Soldum yine sensiz rüyalarda bu aksam Soldum yine sensiz hayallerde bu aksam
Vazgecilmez kadin heranimin sahibi, sen yokken hic birseyin anlami yok Gözlerimden süzülen yaslarin tek sebebi, ne yazik sensizligin caresi yok
Soldum yine sensiz rüyalarda bu aksam Soldum yine sensiz hayallerde bu aksam (2x)
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Seksendört-Soldum Yine oyunları, Seksendört-Soldum Yine programı, Seksendört-Soldum Yine oyunu indir, Seksendört-Soldum Yine program yükle, Seksendört-Soldum Yine download, Seksendört-Soldum Yine hikayeleri, Seksendört-Soldum Yine resimleri, Seksendört-Soldum Yine haber, Seksendört-Soldum Yine yükle,
Seksendört-Soldum Yine videosu, Seksendört-Soldum Yine msn eklentisi, şarkı sözleri
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
Seviyeli bay ve bayanlarin arkadaslik portali
Google Words: Seksendört-Soldum Yine Dosyası, Seksendört-Soldum Yine Belgesi, Seksendört-Soldum Yine Programı, Seksendört-Soldum Yine Oyunları, Seksendört-Soldum Yine Download, Seksendört-Soldum Yine Resimleri, Seksendört-Soldum Yine Hikayeleri, Seksendört-Soldum Yine Haberleri, Seksendört-Soldum Yine İndir,
Seksendört-Soldum Yine Yükle, Seksendört-Soldum Yine Videosu, Seksendört-Soldum Yine Arşivi, Seksendört-Soldum Yine Albümü,