Konuları Okundu İşaretle     Yeni Mesajları Görüntüle

Konu Bilgileri Kısayollar
Konu Başlığı Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden
Cevaplar 3
Sonraki Sonraki Konu
Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Görüntülenme 23
Önceki Önceki Konu

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
« : 29 Şubat 2008, 03:12:46 »
EvReN TeKiN
Uzaktaki Dost (Bir Gün Gelecek)
*

Üye Grubu : Bizden Biri
Üye No : 95
CennetKent Puan +10/-17

DURUMUM
Profilinizden Seçebilirsiniz

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
â£óñè Para Gönder

Bize sevmesini öğretmediler sevgili,bize hep sevgiyi saklamasını öğrettiler Hep bekletmeyi..hep ertelemeyi..bu yüzden biz kiminle birlikteysek bir diğerini ama hep uzakta olanı özledik,hiç dinmedi doyumsuzluğumuz,biz hep uzaktakini sevdik sevgili..yanımızdakini değil,odamızın duvarının arkasındakini değil,birşeyler paylaştığımızı değil,uzaklardakini ulaşamadığımız kadar uzaklardakini sevdik.. Yanımızdakileri kırıp geçirdik incitip üzdük de, hep ulaşamadıklarımıza sakladık söyleyemediğimiz o güzel sözleri.. Özlediğimiz sevgiden delice korktuk biz sevgili. Sevmek bizim için sınırlarımızdan hiç çıkmamaktı. Kendi sınırlarımızda sevmek hep kapana kısılmaktı.Bu korku yüzünden hep karşımızdaki insanların sevgisini eksik bulduk,küçümsedik onların sevgisini,yeni heyecanlar arama isteği vardı.Bir kişide takılı kalmak ne kadar basit diyorduk. Gözümüz hep uçan kuşlardaydı, yüksek dağların en tepesinden bakıyorduk insanlara biz. Sorun bizdeydi sevgili. Sevgiye inançsız olan bizdik..Bir insan bizi sevmeye başladığında yenildiğinde sevgimize;ondan uzaklaşır, nasıl da tiksinirdik sevgilerinden biz. Ama bizden biraz uzaklaşmaya görsünler onları yana yakıla nasıl da arardık. Çünkü biz sevilmeye alışmıştık, hatırlasana nasıl da ihtiyaç duyardık seslerine, kokularına. Kaybolmuştuk dağıttığımız sevgilerde. Kim bizi seviyordu, biz kimi seviyorduk. Sınırlar erir, karışırdı herşey. Öksüz sahipsiz bir sevgimiz vardı ama onu kime vereceğimizi şaşırdık. İnanırlardı bize,inanırlardı o öksüz, sahipsiz, başıboş sevgimize. Çünkü çevremizdeki herkes o kadar hasretti ki sevgiye.. Çünkü onlar da bizim gibi sınırlar içinde büyümüşlerdi. açılamıyorlardı kendilerini tanıyamadan çıkamazlardı, sınırdan izinsiz çıkış yoktu bize sevgiye geçit yoktu.Kaç zamandır kendimizi kandırdık sevgili. Kimi sevenler şarkılarda yaşatır sevdiğini,kimi eski cüzdanındaki eski, soluk bir resimde, kimi ise hayallerle süslediği sınırlı dünyasında anlatacak çok şeyleri yoktur.Çok olan sadece çektikleri acılardır sınırlı dünyalarında. Bunu bilirler sevgili,ama kıramazlar zincirleri. Aşkı,sevmeyi,sevilmeyi kendimizi adamayı o kadar çok özlemişken,aynı zamanda ikiyüzlülükte içimize işlemişti.Kendimden biliyorum,gözümüzde hayatımızın zerre kadar önemi yoktu.Gerektiğinde hayatımızı hiçe sayacak kadar kahraman ama bir o kadar da yalancı ve riyakardık sevgili. Patlayıcı bir madde gibi taşırdık sevgileri.Kaygı dolu,ürküntü dolu bir sır gibi taşırdık sevgileri.Okuduğumuz yoksulluk romanlarında,gözyaşlarıyla seyrettiğimiz filmlerde anlatılan kahramanların hayatlarından daha berbattı hayatımız aslında.Ama kendimize duymadığımız şefkati onlara duyardık.. Birbirimize ne kadar ne kadar üzüldüğümüzü gösteremediğimizden, birbirimizin derdine yeterince eğilemediğimiz için bu filmlerdeki kahramanların hayatlarına ağlardık doyasıya.Aslında birbirimizi çok sevmek istiyorduk,ama nedense çok utanıyorduk bundan ve hep erteliyorduk. Yürürken sokakta karanlıklar eşlik ederdi yalnızlığımıza Sokağın sonunda o gökyüzünün yalancılığı bizi de vururdu kaybolan o sahipsiz aşklarıda.. Biliyormusun bugüne kadar hep seviyormuşum gibi yaptım ben.Aslında onları tanımıyordum ben,ama yinede ihtiyacım vardı sevgilerine . Bağışlasınlar beni ve unutmasınlar, onlar adına onlardan daha çok acı çektim ben… Bir tek seni tanıyorum aslında ben.. Bir tek seni.. Dinliyorum anlat hadi.. Demek sonsuza dek kaçıyormuş insan kendisinden..

CK â£óñè 'in Imzası

Linklerin görülmesine izin verilmiyor
Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap

İletişim:cennetkent@hotmail.com

Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden
« Posted on: 07 Eylül 2008, 10:31:27 »

uyari
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden oyunları, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden programı, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden oyunu indir, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden program yükle, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden download, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden hikayeleri, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden resimleri, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden haber, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden yükle, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden videosu, Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden msn eklentisi, şarkı sözleri
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2008, 14:28:03 »
Genel Yönetim
*

Üye No : 710
CennetKent Puan +25000/-0
Kişisel Mesaj : ..::*ღ*.zébâníLér ârâŜındâ Ўâbâní bír méLéím.*ღ*::

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
o_zuzum_o Para Gönder

emegıne saglık gusel bı yazı..
CK o_zuzum_o 'in Imzası
•●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●●

ιηѕαη кαяαктєяιηι, вιя σятαмα gιя∂ιğιη∂є ∂єğιℓ çıкαякєη göѕтєяιя νє вιя ιηѕαηı αη¢αк уσℓℓαяıη αуяıℓ∂ığıη∂α %100 тαηıуαвιℓιяѕιη.
« Yanıtla #2 : 01 Mart 2008, 14:29:06 »
--$ul€--
Bayan Yönetici
*

Üye Grubu : Bağımlı Üye
Üye No : 977
CennetKent Puan +1000/-0
Kişisel Mesaj : geLen giden BEni YorMas HiçBir şey BaNa KoyMazs

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
sule Para Gönder

çk kısaymıs hmn okudum bıttı
saoLL Smiley
 Roll Eyes
CK sule 'in Imzası
HeRkesin ßi mêLeq'i waRdıR..
ßenîmde ßı meLei'm waRdı..
sOnRa nOLduqunu anLamadan qitti..
meLeksîz kaLdım ßn..
''o'' qıttıkten sOnRa hıcbıRsêy yOLunda..
qîtmedı..
We ''o'' qeRi qeLmeyeßiLRdi..
meLekLeR koRuduqu kisiyi cOk sewmez mi..
ßenimki ßeni sewdi ama cOk deiLdi..
Yinede HeR$eyden cOk sewiLdi..
« Yanıtla #3 : 02 Mart 2008, 13:41:02 »
Genel Yönetim
*

Üye No : 849
CennetKent Puan +12/-0

DURUMUM

Takımım Takımınız:
EVCİL HAYVANI
EVCiL HaYVaN

MARKET credits

Market Profili
∂iℓαяα Para Gönder

tesekkürler
CK ∂iℓαяα 'in Imzası
BoŞvEr, HeP aYnI mAsAl HAYAT VE BEN işte okadarrr
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
+ CennetKent | Türkiye'nin Kalbine Hoşgeldiniz...  » Yaşamın İçinden » Hayata Dair... » Hikaye-AnıKonu:
 Sonsuza Dek Kaçıyormuş İnsan Kendisinden

Gitmek istediğiniz yer:  

|Sitemap | Arsiv | GoogleTagged | Archive | Sitemaps | Sitemap | Arsiv 2 | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss