« : 01 Ocak 2008, 16:13:16 » |
|
AdnanToprak
Genel Yönetim
Üye Grubu : Bizden Biri
Üye No : 61
CennetKent Puan +1/-10001
Kişisel Mesaj : Giden Kaybedendir!
|
 |
|
 |
|
|
Hüsnü Şenlendirici, boşanmaya yanaşmayan ve sevgilisi Deniz Seki hakkında ağır konuşan eşi Nazire Şenlendirici'yi susturmak için son kozunu oynadı! onu, Sarıyer'de aldığı eve yerleştirdi!..
Çocuklarıyla birlikte eve yerleşen Nazire Hanım, o günden beri tek kelime konuşmadı! Bu arada Hüsnü Şenlendirici yeni yıla sevgilisi Deniz Seki ile birlikte Kıbrıs'ta girecek. Şenlendirici, Demet Akalın'la sahne alırken, Seki ise başka bir mekanda konser verecek. Ünlü klarnetçi boşandıktan sonra ikilinin evlenmeyip birlikte yaşamayı planladığı öğrenildi.
DENİZ'İ METRES YAPACAĞIM!
Deniz Seki ile yasak aşkı 2007'ye damga vuran Hüsnü Şenlendirici eşi Nazire Hanım'a ev aldı! Kumsal dergisinin haberine göre Nazire Hanım'ın, 'Boşanmayacağım, Deniz'i metres yapacağım', 'Bir Deniz gelir bir Deniz gider, kocama feda olsun' sözlerinden rahatsız olan Şenlendirici, eşini susturmak için geçtiğimiz ay Sarıyer'de aldığı evi ona verdi.
|
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Sus payı olarak ev aldı oyunları, Sus payı olarak ev aldı programı, Sus payı olarak ev aldı oyunu indir, Sus payı olarak ev aldı program yükle, Sus payı olarak ev aldı download, Sus payı olarak ev aldı hikayeleri, Sus payı olarak ev aldı resimleri, Sus payı olarak ev aldı haber, Sus payı olarak ev aldı yükle,
Sus payı olarak ev aldı videosu, Sus payı olarak ev aldı msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2008, 00:52:59 » |
|
Genel Yönetim
Üye No : 710
CennetKent Puan +25000/-0
Kişisel Mesaj : ..::*ღ*.zébâníLér ârâŜındâ Ўâbâní bír méLéím.*ღ*::
|
 |
|
 |
|
|
Allah ıslah etsın dıyorum sadece karısı ıyı yapar bosanmamakta  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
CK
o_zuzum_o
'in Imzası
•●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●●
ιηѕαη кαяαктєяιηι, вιя σятαмα gιя∂ιğιη∂є ∂єğιℓ çıкαякєη göѕтєяιя νє вιя ιηѕαηı αη¢αк уσℓℓαяıη αуяıℓ∂ığıη∂α %100 тαηıуαвιℓιяѕιη.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2008, 16:00:02 » |
|
AdnanToprak
Genel Yönetim
Üye No : 61
CennetKent Puan +1/-10001
Kişisel Mesaj : Giden Kaybedendir!
|
|
|
|
|
|
|
CK
apupu
'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yapSeviyeli bay ve bayanlarin arkadaslik portali
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Ocak 2008, 11:27:51 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 20:59:04 » |
|
by UmitTUNC
Özel Üye
Üye Grubu : Etkili Üye
Üye No : 1720
CennetKent Puan +5/-2
Kişisel Mesaj : Ümit TUNÇ
|
 |
|
 |
|
|
Yaw bu adamlar da bi süre sonra azıtıo be  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
CK
umit-tunc
'in Imzası
Çıkamadığım yollarım var, qöremediğim ufuklar Tanıyamadığım insanlar var, bilemediğim duygular Yaşayamadığım yazlarım var, ve bulamadığım yaz aşkları Göremediğim sevdiklerim, hepsinden bende iz var! Soramadığım sorular var, bulamadığım cevaplar Hiç bitmeyen dertlerim var, hiç bitmese ne yazar! Gözümde yaş damlaları, içimde merhamet var Bir ben var benden içeri : Onu da beni bilen anlar...!
by UmitTUNC
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 21:02:00 » |
|
EvReN TeKiN
Uzaktaki Dost (Bir Gün Gelecek)
Üye No : 95
CennetKent Puan +12/-17
|
 |
|
 |
|
|
amaaann suu türkiyede derdi olan sadece bunlar mı sadece böle saçma nnedenlerele medyayıı hareketlendiriyolar baska bi şey diğil yaaa |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
CK
â£óñè
'in Imzası
 Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yapİletişim:cennetkent@hotmail.com
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 21:02:59 » |
|
by UmitTUNC
Özel Üye
Üye Grubu : Etkili Üye
Üye No : 1720
CennetKent Puan +5/-2
Kişisel Mesaj : Ümit TUNÇ
|
 |
|
 |
|
|
Ewet ya zzaten bunlar olmasa medya siftah yapamayacak  |
|
 |
|
 |
|
|
|
|
|
|
CK
umit-tunc
'in Imzası
Çıkamadığım yollarım var, qöremediğim ufuklar Tanıyamadığım insanlar var, bilemediğim duygular Yaşayamadığım yazlarım var, ve bulamadığım yaz aşkları Göremediğim sevdiklerim, hepsinden bende iz var! Soramadığım sorular var, bulamadığım cevaplar Hiç bitmeyen dertlerim var, hiç bitmese ne yazar! Gözümde yaş damlaları, içimde merhamet var Bir ben var benden içeri : Onu da beni bilen anlar...!
by UmitTUNC
|
|
|
|