NOT: Lütfen son resimimde kaşlarıma küfür etmeyin. Aldırmıyorum. Sadece doğuştan alınmış gibiler. Yapabileceğim birşey yok. Bazı forumlarda kız mısın kaçlarını da aldırmışsın muhahaha yaptılarda
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim
kendini bisle paylaştıgın için tişkür son resme gelince yazıyı okumasaydım bakumluymus diyecektim kiiii notu gördüm demedim allah yardımcısı olsun dedim ehe
Çıkamadığım yollarım var, qöremediğim ufuklar Tanıyamadığım insanlar var, bilemediğim duygular Yaşayamadığım yazlarım var, ve bulamadığım yaz aşkları Göremediğim sevdiklerim, hepsinden bende iz var! Soramadığım sorular var, bulamadığım cevaplar Hiç bitmeyen dertlerim var, hiç bitmese ne yazar! Gözümde yaş damlaları, içimde merhamet var Bir ben var benden içeri : Onu da beni bilen anlar...!