Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Ümit TUNÇ oyunları, Ümit TUNÇ programı, Ümit TUNÇ oyunu indir, Ümit TUNÇ program yükle, Ümit TUNÇ download, Ümit TUNÇ hikayeleri, Ümit TUNÇ resimleri, Ümit TUNÇ haber, Ümit TUNÇ yükle,
Ümit TUNÇ videosu, Ümit TUNÇ msn eklentisi, şarkı sözleri
H.G. ÜMİT ASLIL BİZ TEŞŞEKÜÜR EDERİZ HEM BURDA TEŞŞEKKÜR EDİLECEK KİŞİLER FARUK VE BEN DİĞİL HEPİMİZDİR ÇÜNKÜ Bİ FORUM SİTESİNDE FORUMA RENK KATANLAR KURUCULAR DİĞİL FORUMA KATIKIDA BULUNAN ÜYELERDİR EĞER TEŞŞEKKÜR EDECEKSEN TÜM CENNEKENTLİLERE TEŞEKKÜR ET BENCE
CKâ£óñè'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim
Çıkamadığım yollarım var, qöremediğim ufuklar Tanıyamadığım insanlar var, bilemediğim duygular Yaşayamadığım yazlarım var, ve bulamadığım yaz aşkları Göremediğim sevdiklerim, hepsinden bende iz var! Soramadığım sorular var, bulamadığım cevaplar Hiç bitmeyen dertlerim var, hiç bitmese ne yazar! Gözümde yaş damlaları, içimde merhamet var Bir ben var benden içeri : Onu da beni bilen anlar...!
Çıkamadığım yollarım var, qöremediğim ufuklar Tanıyamadığım insanlar var, bilemediğim duygular Yaşayamadığım yazlarım var, ve bulamadığım yaz aşkları Göremediğim sevdiklerim, hepsinden bende iz var! Soramadığım sorular var, bulamadığım cevaplar Hiç bitmeyen dertlerim var, hiç bitmese ne yazar! Gözümde yaş damlaları, içimde merhamet var Bir ben var benden içeri : Onu da beni bilen anlar...!