mertcandan
Bir mutluluk yaşam... Yaşamasını bilene
Daha Yeni
|
 |
« : 30 Aralık 2007, 15:46:35 » |
|
Show Tvde yayınlanan Acın Ilıcanın sunduğu Varmısın Yokmusun Oyunu herkese bol şans ;D http://www.oyunambari.com/oyunlar/2443.swf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Var mısın? Yok musun? oyunları, Var mısın? Yok musun? programı, Var mısın? Yok musun? oyunu indir, Var mısın? Yok musun? program yükle, Var mısın? Yok musun? download, Var mısın? Yok musun? hikayeleri, Var mısın? Yok musun? resimleri, Var mısın? Yok musun? haber, Var mısın? Yok musun? yükle,
Var mısın? Yok musun? videosu, Var mısın? Yok musun? msn eklentisi, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
sezgin
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #1 : 31 Aralık 2007, 06:21:06 » |
|
biraz acele ediyorum galiba hiç şansım yok,hep kaybediyorum,tekliflere yokum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apupu
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2008, 22:42:11 » |
|
guzel 300.000 ytl kazandık keske gercektede kazansak 
|
|
|
|
|
|
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yapSeviyeli bay ve bayanlarin arkadaslik portali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezgin
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #13 : 04 Ocak 2008, 09:32:30 » |
|
güzel bu sefer teklifi kabul ettim 360.000
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezgin
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 04 Ocak 2008, 09:44:30 » |
|
çantda 5000.000ytl varmiş,ama son elde teklifi kabul ettimteklif 260.000ytl di.10000ytl 5000000 kalmiştı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apupu
|
 |
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2008, 12:23:35 » |
|
anıL oyunu sevdın sanırım 
|
|
|
|
|
|
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yapSeviyeli bay ve bayanlarin arkadaslik portali
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
o_zuzum_o
|
 |
« Yanıtla #22 : 05 Ocak 2008, 00:37:25 » |
|
525ytl kabul etmedım 50 ytl kazandım
|
|
|
|
|
|
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce. Ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle... Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yapLinklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
|
|
|
|
|
|
|