hiçbir şey yüreğimi okşamadı o sıcak gülüşün gibi... ve..hiçbir şey incitmedi verdiğin acı kadar...
senin için atan bu kalbe sahip çıkmadın ki... her rüzgarında ayrı yöne savurduğun, kanattığın bu kalp sana nefes aldığım her an binbir acı çekti bilmedin!
oysa ki tüm hüznümü yakıyordu bakışların düşmüştüm sensizliğin bilinmezine bunu da bilmedin!
bilmem bana inat mı bu sevdalı,suskun bakışlar bende değilsin ki artık ellerin başka ellerde...
şimdi dönüp bakıyorum da ardıma ben hayallerimin değil, bir deli sevdanın peşinden koşmuşum meğer...
ben hep sana sustum AŞK! yine susuyorum... bu da senin için yazılmış son satırlar...
''öyle bir sevda geçti ki üzerimden hala yorgun yüreğim...''
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Ben Hep Sana Sustum Aşk oyunları, Ben Hep Sana Sustum Aşk programı, Ben Hep Sana Sustum Aşk oyunu indir, Ben Hep Sana Sustum Aşk program yükle, Ben Hep Sana Sustum Aşk download, Ben Hep Sana Sustum Aşk hikayeleri, Ben Hep Sana Sustum Aşk resimleri, Ben Hep Sana Sustum Aşk haber, Ben Hep Sana Sustum Aşk yükle,
Ben Hep Sana Sustum Aşk videosu, Ben Hep Sana Sustum Aşk msn eklentisi, şarkı sözleri
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim