evet arkadaşlar benim hobilerim: araba kullanmak özellikle benim bmw mi... koşuya çıkmak sabahları ve akşam üstleri, denize girmek, her hafta olduğu gibi 1 kere sinemaya gitmek,slov müzik dinlemek, motorsikletimle gezmek,daha çok şey varda aklıma gelen bunlar
PEKİ YA SİZLERİN HOBİLERİ NELERDİR
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2007, 10:55:37 Gönderen: batuhan26 »
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? oyunları, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? programı, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? oyunu indir, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? program yükle, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? download, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? hikayeleri, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? resimleri, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? haber, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? yükle,
EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? videosu, EVVET BUNLAR BENİM HOBİLERİM YA SİZLERİNKİ? msn eklentisi, şarkı sözleri
Güzel abi gerçekten hobilerin ya... İnternette değişik ortamda insanlarla sohbet etmek,müzik dinlemek,tarih (ezberci yanını sevmem ), masa tenisi oynamak, gibi gibi....
bunlarda benimkiler; kitap okuma(gençlik romanları), tv izlemek, msn ye takılmak işte sörf yapmakk, bide spor yapmak gerçi onu her gün okula gidip gelirken yapıozz ;D