sana neler karalayacagıma karar veremiyorum inan ki cok kararsız ve çaresizim ama seni sana anlatsam önündeki mutlulugu göremeyecek kadar kör oldugunu anlatsam o zaman belki sensiz günlerimin ne kadar zor geçtigini anlayıp bana hak verirdin keşke bendeki sevginin büyüklüğünü birde sen anlasaydın da buna karsılık göstererek beni kendine hapsetseydin biraz da olsa beni tebessümünle mutlu etseydin inan bu seni seni sevdigimden daha cok sevmeme yetecekti sana bakıpta içimin gectigi anların anısına yazıyorum bu mektubu seni sevmekle yasamanın var olmanın nefes almanın güzelligine varmıstım seninde beni sevdigini biliyordum ama ya işine gelmiyordu yada bu kadar büyük bir sevgiyi hakedemeyecek kadar tutarsız oldugunun farkındaydın bana her bakışını topraklara gömmek yada onlarla gömülmek isterdim ama senin yüregimdeki sesin gözlerimdeki hayalin tuttu ellerimden ve engelledi beni seni unutmak için yeni kararlar aldım gel gör ki beceremiyorum taki kendimi unutana kadar unutamayacagımıda biliyorum artık benim tek umudum ve inandıgım sey bu dünyada olmasa bile ahirette beraber olacagımız cünkü ikimizde cehennemligiz sen kalbimi caldıgın için ben ise allahın önünde sana taptıgım için her seye ragmen seni sevdigimi söyleyerek bas koydugum bu yolda sana tek bir sey söylemek istiyorum UNUTMA SEVEN BİRİNİN ÜZÜNTÜSÜ ÜZERİNE ASLA MUTLULUK KURULAMAZ SENİ SEVİYORUM
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
İletişim:cennetkent@hotmail.com
Arkadaşlar Lütfen konuları Yorumsuz Bırakmayalım vede Attığımız msjlara Birazdaha Dikkat edelim Sadece Smililerle Sayfaları Doldurmaya Çalısmayalım Lütfen Şu Smley Kullanımına Dikkat Edelim