dağa çıkanların çoğu bu işi para için yapıyor. duyduğuma göre her saldırıda ikramiye alıyorlarmış. peki kimden alıyorlar.pkk nın elinde amerikan silahları çıktı .bu ne demek oluyor, amerikanın pkk yı desteklediği açıkca ortada ve biz amerikandan yardım,istihbarat istiyoruz .bize şuraya gir şurayı vurmu diyecekler.TÜRKİYE amerikanın kuklası olamaz .onlar bize ancak ayak bağı olur.
Sezgin Çok Komik Ne Parasından Ne İkramiyesinden ßahsediyorsun Dağda Catır Cutur Harcıyorlar deil mi
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olrak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Pkk'nın Oluşmasına Neden Olan Haklı Gerekçeler var ve ßunları Yok Sayamazsınız. 1.si Türkiye'de 1982 de Kürtçe Yasaklandı..
Kardeş Olduğumuzu İdda Edenler .. Kürtçe Yasaklandığında, Kardeşinizin Dili Yasaklandığında Nerdeydiniz..
ßende Kürd KökenLiyim Şiddetle birşeyin ÇözüLemiyeceğini Herkesden Daha İyi biLiyorum
Kimse durduk yere masum insanların ölmesini istemez. Ahmet Kaya 1999 bi kürtçe şarkı yapacağım dediği için sürgün edildi düşünebiliyor musunuz..
Empati yapmadığınız sürece bu sorun çözülmez.. Türkün Türk'ten başka dostu yok diyenlere de şunu diyorum Türkiye'ye bi saldırı olsa Kürtler de Türkler gibi canlarını tekrar ortaya koyarlar..
Şanlı Urfa Gazi Antep Kahraman maraş Gibi dOĞU İllerimize bu ünvanların boşuna verildiğini düşünenler mi var..
Ortada Akp nin İki yüzlü bir politikası var..
Pkk ya terör örgütü demiyen bir partiyle görüşmem diyorlar öte taraftan terör devletleri abd ve israille dostluk ilişkileri kuruyorlar madem sn. tayyip terörden bu kadar nefret ediyor hergün onlarca küçük çocugun ölmesine neden olan terör devletlerine neden terörist demiyor..
Yok eğer çıkarları doğrultusunda hareket ediyorsa bu da Akp nin ve Erdoğanın kişiliksizliğini gösterir..
Türkiye Sınır Ötesi Operasyonunda Vurulacak Kordinatları Neden Hep Abd veriyordu Hiç Düşündünüz mü sakın Yanlışlıkla Yanlış Kordinatlar veriyor Olmasınlar:)
Tsk nin resmi sitesinde son 4 ayda 1.500 Pkklı nın öldürüldüğü yazıyordu buna gerçekten inananın aklından şüpe duyarım..
YAŞASIN KARDEŞLİĞİMİZ.
CKßyTutSak'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
Gökte yıldız söner şimdi... Annem beni arar şimdi..Sevdiğim var kanar şimdi...Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz..Ahmet Kaya..
Yüreğim Kanıyor İki Gözüm:( ßu AyrıLık Uzun Sürmedi mi ??
tutsak senın dedıklerınde dogruluk payı çok yuksek amenna dıyorum ama sen tayyıp hakıındakı goruslerıne katılmıyorun .nıye mı dıceksın? tayyıp gorusmem dedı ama hangı sıfatla gorusmem dedı onu da sole .ben bu ulkenın basbakıanı sıfatıyla konusmam dedı oldumu bunu da untma . kaldı kı hekes gıbı bende yadırgıyorum ısraıl olaylarını ama abd ve ısraıl teror dıyordur bu ıhtımal ama kuresel anlamda bunu çıkıp da dıyemez sahsı fıkırleını ulke çıkarlarına karıstıramaz bu tartıslılr ama ıktısatta bır teorem vardır çok aza tercıh edılır yanı soyleyecegı sey soylemeycegı seyden daha fazla bır fayda gtırı saglayacaksa soylenır ama aksı durumsa soylenemz
ahmet kaya ve kurt ıle dedıklerıne hepsıne katılıyorum nıteım yasamayan bılmez o dınemlerı en azından çocukluk donemızden kalma yasantımız vge gorduklerımız hıç de unutulacak bır sey deıl
ama bunların hepsı gerıde kaldı unutulması gerekır ama dersa almak kaydıyla yorumuma elstırenler oalbılır ama demakrası toplımuında yasadıgımız içinm(!!!) hos karsılarım
CKGENCO'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap İ$Le+MeCİ
Arkadaşım Çocukluk Döneminde KaLmış Diyorsun Pkk dan Nefret Ediyorum Fakat Şu da ßi Gerçek ki Pkk OImasaydı Kürtçe Hala Yasaktı Geçmişi Unutmayız.. ßu ßöyLe ßiLine Diyarbakırlı Olduğunu SöyLüyorsun Sırf Kürd Olduğunu Söylediği İçin Onlarca Kişinin Öldürüldüğünü ßenden İyi ßiLiyorsundur Türk tarihciler ßiLe ßunu DoğruLuyor..
İşlerine gelmediği zaman susanlarda var dürüst olunmadıkca bu sorun çözülmez..
ßende Kürtçe ßiLmiyorum fakat Kürtçenin yasaklanmasına karşıyım.. herkes kendi dilinde konuşabilmeli..
Genco Kardeşim Sayın ßaşbakanı(!) Savunma ßana..
israil ve abd ye terör DevLetLeri Diyemiyorsa Pkk'ya da demesin o zaman..
Hergün Onlarca İnsanın Ölmesine Sebeb Olan ... ßaşkasının Çoğununun KanıyLa Siyaset Yapan.. Oğluna Çürük Raporu Çıkartıp Gencecik askerleri eksi 30 derece de dağa yolluyan birini bana savunma..
Tutturmuşlar şehit oldu şehit oldu diye .. AdIna Şehit diyin Onurlanırmak için ne derseniz diyin ama ölüme onur vererek öleni geri getiremezsiniz...
ßenden ßu Kadar Arkadaşım ßu Kadar Sözün Üstüne ßaşka ßişi SöyLen(e)mez.
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 21:32:44 Gönderen: ßyTutSak »
CKßyTutSak'in Imzası
Linklerin görülmesine izin verilmiyor Linkleri görebilmek için Şimdi Üye Ol veya Giris yap
Gökte yıldız söner şimdi... Annem beni arar şimdi..Sevdiğim var kanar şimdi...Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz..Ahmet Kaya..
Pkk nın kurulmasında haklı sebebler var diye birşey idda ediyorsun. Haklı veya haksız Türkiye Cuhmuriyeti bir bütündür Bölünemez...!!! Bu bütünlüğü bozmaya çalışan bir toplum nasıl haklı olabilir_??
Türkiye Cumhuriyeti'nin tek bir dili vardır o da sadece "Türkçe" dir.
Sen ırk olarak Kürt olabilirsin ve kürtçe de konuşabilirsin, ancak doğu karadeniz bölgesinde de lazca konuşurlar yanlış bilmiyorsam.
Peki neden lazlar bir toplum oluşturmuyorlar veya T.C Cumhuriyetinin almış olduğu kararlara karşı çıkmıyorlar.
Benim için Kürtü de bir Türk'ü de.. Yeterki Türkiye Cumhuriyeti Topraklarında yaşayıpta ihanet etmesin...!!!
Senin Ahmet Kaya dediğin şahsiyet Bölücü örgüte konserler verirken görüntüleri yayınlandı Herkeste Gördü. Tutmuşssun bizlere Ahmet kaya sürüldü diyosun...!!!
Türkiye Cumhuriyeti Ataların kanlarıyla kazanıldı bir bütün hale getirildi...!!!
Üç beş çapulcu da bu bütünlüğü, bu huzuru bozamaz rahat ol...
İster Kürt, iseter laz, ister ermeni ırkı soyu dini dili ne olursa olsun Türkiye cumhuriyeti topraklarında yaşayıp, üzerinde T.C Cumhuriyeti Nufus Cüzdanı taşıyan veya taşımayan, Havasını teneffüs eden, suyunu icen herkes Türkiye'de birlik bereliği bozmayacak, kardeş gibi yaşayacak...
YA SEV YA TERKET....!!!!!!!
Bİnlerce Şehidimiz var nur icinde yatsınlar... Bİr insan kolay kolay yetişmiyor. Toprak kolay kolay kazınılmıyor.
Herkez Vatanını öyle yada böyle sevecek yoksa terk edecek...
Ben siyaseti sevmem yapmamda ancak akp yi savunduğum icinde değil yanlış anlaşılmasın
Bu operasyonların ne olduğunu nasıl olduğunu Türkiye zaten biliyor
Terör örgütünün acılımına bakarsan "Kürdistan İşçi Partisi"ç diye bir parti. Kürdistan ne oluyor_???
Sen kimsinde Türkiye topraklarını bölüp kendine sözde toprak ayırıp kürdistan diye bir isim veriyorsun....!!!!!
Bir de tutmuş haklı sebepleri var vs diye millete pkk yı savunuyorsun...!!!
Birdaha böyle pkkyı savunurcasına bir yazı görmek istemiyorum. Ben değil sadece herkes istiyor
Türkün Türk'ten başka yine dostu yok. Ben hala aynı düşünüyorum.
CKAsİ_FırTınA'in Imzası
c!dd!y€ Alırım,Ama kap!lmam,dalga gecer!m,Ama kırmam,huzur ver!r!m,Ama SÖZ vermem,sah!p olurum Ama A!T OLMAM:!!
Pkk yı sevmiyorum diyorsun nefret ediyorum diyorsun hala pkk yı bizlere savunursun üstüne üstlük devlet gibi görüyorsun..!!!!
İsaril devlet, amerika devlet onlar teröre destek veren devletler bunu herkes biliyor Pkk yı da bizlere devlet gibi göstermeye çalışma ok. Onlar üç beş çapulcu başka birşey değil.
Eğerki Türkiyede herkesin bir dili diye bir şey yokkkk.!! Türkiyede Tek dil " TÜRKÇE " bunu aklına iyice yerleştir..
Sen kürtçe biliyormuşssun konuşuyormuşssun o beni ilgilendirmez Pkk olmasaydı kürtçede olmazdı diyorsun
Şuan Kürtçe konuşmak yasak olsaydı sanki konuşmıycaktın..!!!
Sen diyorsunki siyasilerin cocukları çürük raporu vs alıp askere gitmiyolar ne kadar doğru onu bilemiyorum ancak askere gitmesi var diye terör örgütüne sığınan kütr yokmu.
Hemde cok var
Bide tutmuş Şehitlere dil uzatıyorsun sen kim oluyorsunda Vatan uğruna çarpışarak Şehadet Şerbetini içen kutsal Şehitlerimize dil uzatıyorsun.
Ölenler geri gelmezler ancak izleri kalır yaptıkları kalır şuan evinde rahat yaşayabiliyorsan bunu dil uzattığın aziz şehitlerimize borçlusun bunu hiçbir zaman unutma.
Burda bizim işimiz siyaset değil şerefsiz yuavsı olan pkk yı lanetlemek onu bize savuncaksan yerin yok kardeş burda ok..
Böyle sacma sapan şeyler yazıp milletin moralini bozma..!!!
CKAsİ_FırTınA'in Imzası
c!dd!y€ Alırım,Ama kap!lmam,dalga gecer!m,Ama kırmam,huzur ver!r!m,Ama SÖZ vermem,sah!p olurum Ama A!T OLMAM:!!
Allah Yoluna Ölenlere Ölü Demeyin O'nLar Şehittirler.. Aç Oku Kur'anı
Allah YoLunda ÖldükLerini Sanmıyorum..
Biraz Empati Yapman YeterLi.. Kürtçe biLmeme Rağmen Hakkı Savunuyorum..
.. Saçmalamakta Sınır TanımayanLar var.. Pkk'lilerin Para Aldığını SöyLeyen biLe var.
Sıcak EvLerinde Sıcak ÇayLarını YudumLayarak biLgisayar ßaşına Geçip Orda, ßurda ßuLdukları Yazıları Kopyalayıp Ahkam Kesmek Kolay..
bu ülkenin gerçekleriyle yüzleşmenin sizcede zamanı gelmedi mi ?
ßak sana ßir Kürtçe Şarkının SözLerini Yazayım
Oy Yarim Oy Arkadaşım Karanlık gecenin yıldızı soğuk kalplerin umudu nerelerdesin sen ? görünmüyorsun
Küsüp Gitti gelmez artık hayal ve düşleri satıldığı için gitti.. Şarkıda söyLendiği Gibi GittiLer ßir daha Dönmemek Üzere .. Ölüm Uğruna GittiLer.. Atalarınında Kan Akıttığı topraklarda yok sayılmayı kabullenemedi onlar.. gerçekler acıdır, acıtır.
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008, 20:58:47 Gönderen: ßyTutSak »
CKßyTutSak'in Imzası